2.10.2016. 9:12
4
Džeko u cvjećari: 32 crvene ruže za Amru
Dan uoči utakmice Rome i Intera napadač Vučice Edin Džeko primjećen je u najpopularnijoj rimskoj cvjećari Axa. On je za suprugu Amru kupio 32 crvene ruže.

Jedna od najljepših Bosanki koja je osvojila srce kapitena fudbalske reprezentacije jučer je proslavila 32. rođendan, piše “Fokus“.



Džeko i Amra nedavno su dobili kćerkicu Unu. Dijamant će i večeras predvoditi napad Rome koja na svom stadionu silno želi pobijediti Inter. Dosad se četiri puta upisao u strijelce, a odigrao je ukupno šest mečeva.

(Merima Druškić)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.