21.10.2016. 18:51
0
Pojedini svjetski mediji napisali da je Federer doživio tešku saobraćajnu nesreću i da je u kritičnom stanju
Pojedini svjetski mediji prenijeli su informaciju da se Roger Federer, nekada najbolji teniser na svijetu, nalazi u kritičnom stanju nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u Madridu.

Piše: Haris Ahbabović

Prema njihovim navodima nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima kada se 35-godišnji teniser vraćao sa zabave. Jedan od najboljih tenisera svih vremena je nakon toga hitno prebačen u bolnicu, navodi se u člancima.

"Vrlo je ozbiljno u ovom trenutku. Ljekari čine sve napore u ovom trenutku", prenijele su svjetske agencije riječi jednog izvora. Ova vijest, koja je šokirala Planetu, ubrzo se ispostavila kao lažna.

Prevaru su otkrili navijači koji su otkrili da je fotografija sa navodnog mjesta nesreće ustvari snimljena prije dvije godine u Singapuru.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.