10.11.2016. 17:30
0
Bivša Bieberova: Udala se za 35 godina starijeg milionera
Xenia Deli 27-godišnja je manekenka koja se proslavila nakon što se pojavila u spotu za pjesmu 'What Do You Mean' Justina Biebera, ali i na naslovnici časopisa Playboy.

S Bieberom je bila u vezi prošlo ljeto nakon što su se upoznali na snimanju spota, no veza je bila kratkog vijeka. Ubrzo nakon što su se razišli, Xenia se počela viđati s Egipćaninom i milionerom Ossamom Fathijem Rabahom Al-Sharifom za kojeg se udala početkom juna ove godine. 

xenia-4

Bajkovita svadbena proslava vrijedna milion eura održana je na Santoriniju, u vinariji s pogledom na more. Ceremoniji je prisustvovalo oko 150 gostiju, a torta je bila visine preko jednog metra.

Mladenka je nosila vjenčanicu slavnog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, kojeg nazivaju i jednim od najtalentiranijih modnih imena u sferi vjenčanica i svečane večernje odjeće. Kritičarima koji su osudili njen izbor partnera zbog razlike u godinama obratila se citatom na Instagramu.

xenia-3

- Ko si ti da sudiš o mom životu? Nisam savršena i ne želim biti. Prije nego što počneš upirati prstom budi siguran da su ti ruke čiste - poručila im je.

Iako mnogi ne vjeruju da će njihov brak opstati, njen Instagram prepun je fotografija s luksuznih putovanja, raskošnih rođendanskih proslava te dizajnerske odjeće. Nakon što se spot 'What Do You Mean' počeo prikazivati, Xeniji su Bieberovi obožavatelji prijetili smrću jer se u spotu ljubila s njim.

- Toliko je negativnih komentara. Nisam to očekivala, mislila sam da će svi biti uzbuđeni. Nisam napravila ništa loše, samo sam radila svoj posao. Ne oduzimam Justina njegovim fanovima, jako sam osjetljiva na to što ljudi misle o meni, pa sam morala prestati čitati komentare na internetu - rekla je tada.

xenia-2

No ružni komentari na društvenim mrežama i dalje joj pristiži pogotovo nakon braka s egipatskim biznismenom.

'Ti si bolesna', 'Jesi li u braku s ocem', 'Jednostavo to ne razumijem', 'Ti si luda', samo su neki od komentara u kojima je korisnici društvenih mreža prozivaju jer je u braku sa starijim muškarcem.

(Dnevni avaz)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.