4.12.2016. 23:02
0
Kompleksi i ljubomore: Šaban Šaulić otkrio razloge svađe s Bekutom i Bosancem
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji je u novoj sezoni promijenio stolicu prešavši iz žirija "Zvezda Granda" u žiri "Pinkovih zvezda", otkriva zašto je stavio tačku na druženje sa koleginicom Anom Bekutom i šta zamjera kompozitoru Draganu Stojkoviću Bosancu.

O njihovom sukobu se dosta govorilo, a Šaban prvi put za "Blic" otkriva razlog njihove svađe.

- Ana i Bosanac su u zadnjem serijalu "Zvezdi Granda" bojkotovali učesnike koji su pjevali moje pjesme. Nisu htjeli da glasaju za momke koji su izvodili bilo koji moj hit, a to nije pošteno. Oni time nisu nanosili štetu meni, već tim takmičarima, jer su ih šikanirali. Bilo je tu dosta momaka koji su pjevali solidno, a oni su ih, umjesto da im daju podstrek i da ih malo poguraju, potcjenjivali. Njih dvoje su kroz muzičko ocjenjivanje indirektno pričali o mojim numerama - kaže Šaban, a na pitanje šta im je zgriješio, pa mu tako vraćaju, kroz smjeh dodaje:

- Ma to su kompleksi što su se mnogo pjevale moje pjesme. Proradi zbog toga u čovjeku ljubomora, ali neka im služi na čast - ističe Šaulić, koji je sa Anom bio ne samo kolega već i prijatelj.

(Dnevni avaz/Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.