2.1.2017. 8:35
0
Kraljica Elizabeta se oporavlja od teške prehlade
Britanska kraljica Elizabeta II. se osjeća "bolje", unatoč izostanku s novogodišnje mise u Sandringhamu, izjavila je njezina kćerka princeza Anne.

Kako javlja BBC, nakon što je nazočila misi zajedno s ocem princom Philipom, bratom princom Edwardom i drugim članovima kraljevske obitelji, princeza Anne obratila se brojnim znatiželjnicima ispred crkve.

Buckinghamska palača priopćila je kako se kraljica "još uvijek oporavlja" od teške prehlade. Ističe se kako je nedolazak u crkvu "mjera opreza", zbog hladnog i vlažnog vremena te da nema „osjećaja pretjerane zabrinutosti".

Prije dvanaest dana palača je priopćila kako su kraljica i vojvoda od Edinburgha imali teške prehlade i da su otkazali svoje planove za putovanje u Sandringham 21. prosinca. Otputovali su na proslavu Božića dan kasnije i to helikopterom, a ne vlakom kako je bilo planirano.

BBC navodi kako se u međuvremenu princ Philip potpuno oporavio. Kraljica, pak, nije nazočila božićnoj službi na njezinom imanju u Norfolku, prvi put nakon dugo godina, a potom ni novogodišnjoj misi. 

Suprug princeze Anne, viceadmiral Timothy Laurence, koji ju je pratio na novogodišnjoj misi, dodao je da se kraljica „ne osjeća loše“.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.