4.1.2017. 22:25
2
Jelena Karleuša iskrena: Ne moram da pjevam, udata sam za milionera
Jelena Karleuša možda i jeste jedina srbijanska pjevačica koja 2017. godinu nije dočekala radno, ali isključivo zbog toga što je ona tako odlučila.

“Prvo moram da kažem da je velika privilegija kada je jedan umjetnik, pjevač, može sebi da priušti da u novogodišnjoj noći bude sa svojom porodicom. Kada su me pitali: “Zašto? Tada su najveći honorari”, ja uvijek kažem:

‘Pa ljudi, da pričamo bez rukavica, ja sam udata za čovjeka milionera. Ja ne moram da pjevam!'”, odsječno je rekla Jelena, prenosi “Telegraf“…

(Telegraf/Merima Druškić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.