8.2.2017. 14:28
0
Prvi snimak nakon razvoda Angeline Jolie je šamar za sve tabloide
Konačno smo dobili uvid u to kako će da izgleda film “First They Killed My Father”, ali i prvi snimak Angeline Jolie još od razvoda od Brada Pitta i strašnih laži koje su američki tabloidi širili o njenom izgledu i navodnoj anoreksiji.

Godine 2015. objavljeno je da je Angelina Jolie udružila snage sa Netflixom kako bi režirala svoj novi film. Skoro dvije godine kasnije stigla je prva najava za ostvarenje koje se bavi životom i borbom za ljudska prava u Kambodži, piše “Noizz“…

U pitanju je film zasnovan na autobiografiji Lounge Ung, Angelinine prijateljice, aktivistkinje za ljudska prava.

Ona je svoju priču o životu u Kambodži pod režimom Pola Pota i tamošnje komunističke partije ispričala na dirljiv i potresan način.

“U srcu filma je priča o ratu ispričana iz ugla djece, ali je to također i priča o jednoj zemlji”, objašnjava Angelina koja je Unginu knjigu opisala kao teško štivo o gubitku i destrukciji.

“Ta knjiga mi je pomoglo da se približim ljudima u Kambodži, zemlji odakle potiče moj sin”, rekla je glumica 2015. u razgovoru za THR.

Popularna glumica u trejleru izgleda sasvim normalno – da, mršava je, ali oduvijek je takva i bila. Međutim, daleko je od one strašne fotošopirane slike uz koju je plasiran naslov da ima svega 35 kilograma i da ne može da hoda.

Možda će ovim jednom za svagda da zapuši usta tabloidima koji još od razvoda javno stoje na strani Brada Pitta i šire laži o njoj, njenom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Mada, treba li da nas čudi činjenica da je čitav Hollywood na strani muškarca?

Više pogledajte u videu.




(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.