9.2.2017. 13:15
0
Arnold Schwarzenegger izaziva Trumpa: Da dogovorimo sastanak, pa da ti razbijem glavu
Poznati glumac i bivši guverner Arnold Schwarzenegger ne odustaje od javne svađe sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.
Naime, svađu je prošlog mjeseca započeo Trump kada je komentarisao kako show “The Apprentice” ima slabu gledanost otkako je glumac tamo domaćin.

Predsjednik je nekada bio zvijezda ovog show programa, a sada je tu Arnold Schwarzenegger koga Trump proziva da ne zna da održi gledanost.

“Bio je grozan kao guverner Kalifornije, a kao voditelj je još gori”, izjavio je Trump.

Glumac je za “Men’s Journal” otkrio da je prvo nazvao svog asistenta i rekao mu sljedeće:

“Hajde da razmislimo na trenutak. Moj prijedlog je da zatražimo sastanak u Njujorku, a zatim da mu razbijemo glavu o sto”.

Zvijezda “Terminatora” je shvatio ipak da tako nešto ne može da učini, pa je objavio video na Twitteru u kojem izaziva Trumpa da jednako agresivno radi u korist Amerikanaca kao što radi u slučaju njegove gledanosti rijalitija.

Čuveni snagator je zadovoljan kako su ljudi reagovali na ovaj post jer smatra da je ispao veći diplomata od samog Trumpa i da bi predsjednik trebalo da se ugleda na njega.

Međutim, mnogi fanovi su osudili njegov postupak rekavši “da je bolje da se drži filma i da za prijetnje predsjedniku slijedi zatvorska kazna”.

(CDM/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.