21.3.2017. 17:55
4
Toni Cetinski otkrio zašto je oženio 15 godina mlađu ženu
Hrvatski pjevač Toni Cetinski uživa u braku sa 15 godina mlađom suprugom. Pjevač je otkrio čime ga je privukla njegova Dubravka.

“Nisam oženio 15 godina mlađu da bih liječio svoje komplekse srednjih godina. Ne sigurno. Prvenstveno je ona me je privukla svojom dobrotom, naravno i izgledom, ali prvenstveno jer mi je i unijela mir u život, a to je nešto u čemu čovjek samo može uživati”, rekao je Toni.


Toni i Dubravka započeli su vezu 2013. godine, a iste godine hrvatski pjevač je i zaprosio. Vjenčali su se samo mjesec nakon prosidbe, u Las Vegasu, a Toniju je to treći brak, pišu hrvatski mediji.


(Admir Oručević)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.