21.4.2017. 10:41
1
Snimka engleskog nogometaša šokirala svijet: Dobio sam šest godina i trebao sam je silovati
Engleska nogometna zvijezda, 29-godišnji Adam Johnson, trenutno se nalazi na izdržavanju šestogodišnje zatvorske kazne zbog seksualnog napastovanja tinejdžerice.
Bivši engleski reprezentativac i igrač Newcastlea, Middlesbrougha i Sunderlanda, u decembru 2014. godine je putem interneta upoznao 15-godišnjakinju, s kojom se mjesec dana poslije i našao, prenosi Sun.

Iako je Johnson tada imao djevojku, koja je bila trudna, nogometaš je maloljetnicu na silu ljubio i neprimjereno dirao, što je ona poslije i prijavila policiji.

Nakon suđenja, Johnson je osuđen na šest godina robije, a nedavno su ga tajno snimili kako s drugim zatvorenicima raspravlja o svojoj kazni, piše Avaz.

Video je procurio u javnost i šokirao svijet:

- Za šest godina, koliko sam dobio iza rešetaka, i trebao sam je jeb... silovati, ali nisam, čak nisam stigao ni izvaditi ku..c, a kamoli poje..ti je. Čovječe, neki su se seksali s 12-godišnjakinjama i za to su dobili maksimalno 13 mjeseci - govori bahati Johnson.

Adam je zatvorenicima objasnio i da ga je tinejdžerica mjesecima opsjedala, čekala ispred stadiona te molila za zajedničke fotografije, a za njezinu porodicu je rekao da su samo željni bili njegova novca.

Na kraju je dodao da su male šanse da nakon svega ponovo zaigra u Engleskoj, ali da će pokušati ostvariti transfer negdje u inozemstvu, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.