20.5.2017. 22:40
4
Popularni pjevač se udaje za svog dečka: Kupio mu 101 ružu i čeka ga
Božo Vrećo, popularni pevač sjevdalinki iz Foče izaziva veliku pažnju javnosti zbog bog jedinstvenog glasa i zbog svoje ekstravagantnosti i se*sualnog opredjeljenja, a to se intenziviralo posljednjih dana.

Brojni mediji u regionu prenijeli su nedavno vijest da se Božo, navodno, seli u Beograd i da se “udaje” za – kolegu Marka Luisa sa kojim blisko sarađuje. Međutim, vrlo brzo je Marko to sve demantovao i otkrio da on nema veze sa ovom pričom, piše “Kurir“…

Ali Božo ne prestaje da iznenađuje. Na društvenim mrežama objavio je romantičnu poruku i otkrio da, očigledno, ima svog dragog sa kojim će provesti cijeli život.

“Već je skoro sve spakovano, a puno vas me, dragi moji, srelo i čestitalo mi na ulici. Koliko nježnosti i topline, a ON, kupio 101 ružu i čeka me. Ta jedna je, kaže, bijela, jer si ti ta posebna, čista i moja voljena ljubav… Rasplakalo me i zahvalan sam Bogu što ću s takvim bićem dijeliti svaki dan i tren. Volim ga svim srcem“, piše uz fotografiju buketa o kom je riječ.



(Merima Druškić)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.