12.6.2017. 21:10
3
Tajni život slavnog Batmana: Pio od jutra do mraka, seksao se sa osam žena dnevno
Nakon smrti glumca Adama Westa o njegovom su životu procurili nevjerojatni detalji iz vremena kad je bio na vrhuncu slave. Glumac se proslavio ulogom Batmana u istoimenoj seriji koja se snimala od 1966. do 1968. godine, piše portal 100posto.hr.
- Bile su to lude šezdesete i žene su se bacale na nas, bilo je to vrijeme slobodne ljubavi. Moj sivo-crni kostim cure je bacao u trans, bile su lude za mnom - rekao je West, a ista je situacija bila i za Burta Warda, koji je glumio Robina.

- Imali smo seks na brzinu između snimanja scena svaki dan. Nisam mogao skinuti kostim do kraja u takvoj brzini pa bih uglavnom ostao u njemu - izjavio je u jednom intervjuu, a dnevno bi spavao s osam žena. S kolegama iz serije također je redovito pohađao orgije.

- Jednom smo došli na orgije i počeli smo se ponašati kao likovi iz serije. Čim sam ušao, ja sam postao Batman, tako sam počeo pričati. Cure su se smijuljile, ali izbacili su nas van i nismo smjeli sudjelovati na toj orgiji - rekao je West. 

Prije velikog uspjeha sa serijom već je bio dva puta razveden, a bio je u vezi sa sestrama Natalie i Lanom Wood i drugim glumicama. 

Nakon što je serija završila West nikako nije mogao pronaći drugu ulogu jer su ga svi pamtili kao Batmana, piše Avaz.

Treći put se oženio 1970. s Marcelle Tagand, s kojom je imao četvero djece, a iz prijašnja dva braka imao je dvoje djece.  West je preminuo s 88 godina nakon kratkog bolovanja od leukemije.

(Alen Avdić)
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.