25.6.2017. 17:00
0
Blizanci Jay-Z-ija i Beyonce dobili imena po roditeljima
Jedan od naslavnijih parova na svijetu Beyonce Knowles i Shawn Carter, poznatiji kao Jay-Z-i, nedavno su postali roditelji po drugi i treći put, jer je slavna pjevačica na svijet donijela blizance. Riječ je o djevojčici i dječaku, a sada su poznata i njihova imena.

Naime, brojni američki mediji prenjeli su da su dječak i djevojčica dobili imena po tati i mami – dječak je ponio ime Sean Junior, dok su za djevojčicu odabrali ime Bee, što je Beyonce-in nadimak.
 
Mediji navode da su blizanci i dalje u bolnici zbog manjih komplikacija, ali se dodaje da će biti otpušteni “svakog časa”. Slavni par već ima petogodišnju kćerku Blu Ajvi, a u braku su od 2008. godine, piše “RTS“…

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.