8.7.2017. 13:30
0
Osam godina od smrti prvaka glumišta Tonija Pehara
Na 8. godišnjicu smrti prvaka glumišta Mostara Tonija Pehara podsjetili su u subotu iz Memorijalne scene 2532 eMTeeM 1974.
- Danas, 8. srpnja navršilo se osam godina  od prerane smrti prvaka glumišta Mostara Tonija Pehara. Praznina je još prevelika, nedostaje nam njegov šarm, entuzijazam, kreativnost, nedostaju nam njegove osebujne kreacije, nedostaje nam Toni glumac, Toni čovjek, Toni društveno angažirani pojedinac koji se ne miri s postojećim stanjem i svojim aktivizmom potiče. Otišao je kad smo najviše od njega očekivali i još danas bolno ćutimo tu prazninu – naveli su iz eMTeM-a.

(Fena/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.