10.7.2017. 14:35
0
Glumac Shia LaBeouf priveden zbog remećenja javnog reda
Glumac Shia LaBeouf bio je priveden u američkom gradu Savannahu zbog remećenja javnog reda u subotu, no pušten je pošto je platio kaznu, prenose mediji.

LaBeouf je bio uhićen u subotu rano ujutro pošto je pristupio muškarcu i lokalnom policajcu te zatražio cigaretu, objavila je policija. Kako cigaretu nije dobio "stao se neprilično ponašati, psovati i koristiti vulgarnim jezikom", navodi se.

Kada mu je bilo rečeno da se udalji, postao je agresivan prema policajcu.

Tridesetjednogodišnji glumac je nakon privođenja pušten pošto je platio 7000 dolara kazne, piše Los Angeles Times.

Poznat po ulogama u filmovima "Transformers" i "Fury" (Srce od čelika), LaBoeuf u Savannahu snima novi film "The Peanut Butter Falcon", u kojem glumi i zvijezda Dakota Johnson.

LaBoeuf ima povijest nepriličnog ponašanja i privođenja, pa je tako bio priveden i u siječnju zbog manjeg prekršaja tijekom performanse protiv predsjednika Donalda Trumpa. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.