12.7.2017. 15:59
1
Nataša Bekvalac priznala: Viđala sam se sa Lukom prije razvoda
Pjevačica je u emisiji “Ami G Show” otvorila dušu, pa je otkrila detalje iz privatnog života koje javnost do sada nije znala.

Nataša Bekvalac je sinoć gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, gdje je priznala da je Luku Lazukića, sadašnjeg momka, upoznala prije šest godina, a da je nastavila viđanje sa njim prije nego što se razvela od drugog supruga, Ljube Jovanovića.

“Upoznali smo se prije šest godina u Španiji. Bili smo na super plaži, on je specifičnog izgleda, ne možeš da ga ne primijetiš. Prošetala sam pored tog stola gdje je on sjedio, čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Popili smo nekoliko pića, bio je parti, a onda sam rekla: “Vidi ovog seksi Španca”, šta žene drugo mogu da pričaju. Samo sam vidjela da se on okreće i kaže: “To nije nikakav problem”… “, navela je Nataša na početku.

“Družili smo se nekoliko dana, on je meni poslije toga rekao da se ženi, nismo imali kontakt. Shvatila sam da ako može ta hemija ponovo da mi se desi, znači da meni baš nije dobro… Vjerujem u vječnu ljubav. Možda djelujem kao sanjalica sa 37 godina, jesam, ali kada izgubim vjeru u ljubav ja mislim da ću prestati da dišem. U suštinsku ljubav vjerujem do kraja života”, dodala je tokom emisije, da bi potom priznala da bi se bez problema udala za Luku, ali i da su se vidjeli nekoliko nedjelja prije njenog razvoda.

“Vidjeli smo se prije razvoda, a otpočeli smo vezu odmah nakon njega”, pojasnila je Nataša, piše Blic.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.