4.9.2017. 15:07
0
Aca Lukas priznao da je tukao Sonju: Osuđen na 10 mjeseci zatvora
Njemu je određen pritvor do 48 sati, i u tim trenucima tužilac mu je predstavio optužnicu, odnosno upoznao okrivljenog sa krivičnim djelom za koje će da odgovara.

Tada se Lukas dogovorio sa tužilaštvom o priznanju krivice uz novčanu nadoknadu. Kako zvanično saznaju srbijanski mediji Aca Lukas je dobio uvjetnu 10 mjeseci zatvora, na tri godine provjere i godinu i šest mjeseci zabrane prilaska Sonji Vuksanović.

 Aca Lukas je za Telegraf objasnio zašto se odlučio na ovaj korak. 

- U interesu djeteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspjela da izvede, i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žalit ću se samo na jedan dio presude - što sam dobio samo 18 mjeseci zabranu prilaska. Ja sam htio da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem više tu gospođu. Hvala - izjavio je Lukas. 

Oko 19.35 sati, Aca Lukas je izašao iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, i otišao kući, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.