28.9.2017. 17:05
1
Naomi Campbell dolazak u Beograd naplatila 250 hiljada eura
Gostovanje na jednom događaju naplatila je nevjerovatnih 250.000 eura, a nije joj se dolazilo u srpsku prijestonicu, u kojoj je provela svega nekoliko sati.

Naomi  Campbell iznenadila je mnoge jer je tokom posjete Srbiji bila neraspoložena, na društvenim mrežama je pisala kako putuje “negdje” a ne u Beograd, iako je imala dobar razlog da se raduje putu – ogromna svota novca koja je uplaćena na njen račun.

“Čula sam za Srbiju, čak sam nekoliko puta dolazila u Beograd, ali ovo je prvi put zvanično”, rekla je ona za Stori, i dodala šta misli o Srbima.

“Imam nekoliko prijatelja u Beogradu i smatram da ste veseo i energičan narod. Veoma mi se sviđa atmosfera u Srbiji”, navela je Naomi.

(Alen Avdić)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.