9.11.2017. 18:45
0
Oglasio se Charlie Sheen nakon optužbi da je silovao 13-godišnjaka
Zvijezda serije "Dva i pol muškarca" Čarli Šin (Charlie Sheen) jučer je optužen da je silovao mlađeg kolegu dok su zajedno snimali film "Lucas".

Sheen kategorički demantira te optužbe - rekao je njegov glasnogovornik za The Hollywood Reporter, prenosi Avaz.

Podsjećanja radi, glumac Dominick Brascia rekao je da mu je bliski prijatelj Haim ispričao da "se seksao" sa Sheenom na snimanju filma. Sheen je u to vrijeme imao 19 godina.

Haim je umro s 38 godina od upale pluća, nakon dugogodišnje borbe s ovisnošću o drogama. Tokom godina javno je govorio o tome da je u tinejdžerskim danima seksualno zlostavljan. Njegov prijatelj, glumac Corey Feldman u svojim je memoarima napisao da je Haim zlostavljan na snimanju "Lucasa".

- U jednom trenutku tokom snimanja, odrasli muškarac uvjerio ga je da je normalno da stariji muškarci i mladići u ovom poslu imaju seksualne odnose, jer to svi rade - napisao je Feldman.


(Admir Oručević)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.