9.11.2017. 20:15
0
Čuvena hrvatska književnica: Od jedne doktorice sam nabavila tabletu koja će me ubiti, muž i djeca su rekli da me neće ubiti
Kontroverzna hrvatska književnica, Vedrana Rudan (68), susrela se sa velikim zdravstvenim problemima, a prije odlaska u bolnicu otkrila je o čemu razmišlja ovih dana, prenosi beogradski Kurir pisanje hrvatskih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Operacija srca je neminovna, a Vedrana kaže da nije uplašena zbog onoga što će uslijediti.
 
"Doktor mi je rekao da izbjegavam stres, da moram da se opustim. Dobar dio mog života je iza mene, da se još jednom rodim, stvari bih doživljavala opuštenije. Ali, to je nešto što ne možete da birate, ili jesi opušten, veseo i optimista, ili nisi. Nisam vesela osoba, za mene je čaša uvijek poluprazna", navela je književnica.

"Kako se smrti približavam galopom, želim da mi se omogući pravo na smrt. Da umrem, ako bi to ikako bilo moguće, bez bola. Pobrinula sam se da od jedne doktorice nabavim tabletu koja će me ubiti. Taj problem sam, definitivno, riješila. Svi oko mene - i moj muž, i moja djeca, rekli su da me oni ubiti neće, što im jako zamjeram", dodala je književnica, koja će otići u bolnicu ovih dana.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.