9.11.2017. 20:24
1
"Sinan Sakić slabo jede, malo spava, puši, malo se popije - mora onda organizam da popusti"
Sinanu Sakiću se prije mjesec dana naglo pogoršalo zdravlje i bio je pod budnim okom doktora kada su mu ugrađena dva stenta između žuči i jetre, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Brojne kolege su pokazale zabrinutost kada je riječ o Sinanu Sakiću, a Mile Kitić je otkrio kako se Sakić sada osjeća.
 
"Ovo su ozbiljne godine, čovjek mora da se kontroliše. Naš posao je stresan, nosi neredovna spavanja, promjene klime, zona. Organizam kako čiji, popusti. Ja znam da je Sinan bolestan, on je malo slabašan", rekao je Mile i dodao da je Sinan sada u Beogradu. 

"On slabo jede. Onda malo spava, on malo i puši, malo se i popije i mora organizam da popusti. Ali, on će se izboriti 100 posto. Ima da bude jači nego ikad", rekao je Mile Kitić.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.