21.11.2017. 9:18
0
Detalji o kojima nikad nije pričala: Marija Šerifović otkrila svoj stav o religiji
Poznata pjevačica ne voli da previše ističe značaj vjere u svom životu, ali je sada odlučila da otvori dušu i otkrije detalje o kojima nikada nije pričala.

Marija Šerifović (33) ne krije da jeste religiozna, ali na svoj način, te je otkrila šta joj je blisko srcu.

- Vjerujem u znakove, vjerujem da nešto što se u tom trenutku učini kao slučajnost ima smisao, naročito ako ste vjernik - jasna je bila Marija, te je dodala:
 
- Neke krupne stvari apsolutno se dešavaju sa razlogom. Morale su da se dogode, na ovaj ili onaj način, to govorim na osnovu životnog iskustva. Nemam astrologa, ni numerologa, ni savjetnika tog tipa. Jedini savjetnik mi je Šerifović Marija - rekla je pjevačica, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.