17.12.2017. 9:07
0
Diego Maradona poručio: Uvijek lažu o meni, ne drogiram se već 14 godina!
Diego Armando Maradona poručio je fanovima da 14 godina nije konzumirao bilo kakvu drogu i da je čist.

Piše: Haris Ahbabović

Maradona je na svom Facebook profilu napisao zanimljiv post, u kojem tvrdi da se konstantno "spinuje" da je ponovo na drogama i da ne radi ništa.

"Svakog prokletog dana putujem 300 kilometara iz Dubaija u Fujairu kako bih trenirao svoju ekipu. Ovo je moje obraćanje vama, kako ne bi mogli da vam pričaju da ne radim ništa i da koristim narkotike. Drogu nisam uzimao punih 14 godina. Hvala Bogu, neću se sad predati. Oni će uvijek naći način da izokrenu priču kako njima odgovara", napisao je na Facebooku slavni Mali zeleni.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.