4.1.2018. 22:20
2
Lepa Brena: Kod kuće sam domaćica, a ne zvijezda
FOTO: avaz
Lepa Brena priznaje da je u svom domu obična domaćica koja skoro svakog dana drži kutlaču u ruci.

- Ja sam mama koja vodi računa o tome da kuća bude topao dom, da moja djeca imaju dobru kućnu atmosferu. 

Brinem o njihovom ručku, oni znaju da u meni imaju nekoga ko brine za njih i ima razumijevanje za njihove dobre i loše stvari. Boba i ja u kući nismo zvijezde, već obični ljudi. 

Sjedimo, pijemo kafu, jedemo, spavamo kao i svaki čovjek. Gledam da svakog septembra imam dobar ajvar i turšiju, što moja djeca najviše vole. Ja sam zadužena za zimnicu u našoj kući. Možda bi ljudi koji misle da živimo drugačije trebalo da dođu kod nas i vide da to nije život Kardašijanovih i da mi ne glumimo - završava Brena za Kurir koja je nedavno predstavila prvu epizodu dokumentarnog filma „Godine Slatkog greha“, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.