29.1.2018. 9:31
0
Angelina Jolie se sastala sa sirijskim izbjeglicama: Veoma sam ponosna na vas, jer ste veoma hrabri
Američka glumica Angelina Jolie susrela se u nedjelju sa sirijskim izbjeglicama u jordanskom izbjegličkom kampu Zatari i založila se za političko rješenje sirijskog građanskog rata.

"Humanitarna pomoć nije dugoročno rešenje", istakla je Jolie koja je specijalni izaslanik Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbjeglice.

Ona je, kako prenosi AP, razgovarala sa izbjeglicama, dok su se djeca okupila oko nje.

Glumica je izbjeglicama rekla da je veoma ponosna na njih jer su "svi veoma hrabri".

istakla je da je UN prošle godine dobio samo polovinu pomoći od one koja je zatražena, a da je ove godine dobijeno samo sedam posto od zatražene sume.

Blizu 5,5 miliona raseljenih Sirijaca je u Jordanu, Libanu i drugim susjednim zemljama, navodi AP.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.