29.1.2018. 17:29
0
"Ne bih mogla da mrzim muškarca kog sam nekad voljela"
Legendarna glumica Olivera Katarina, kaže da je zaljubljena u nevine filmske ljubavne priče te da je “još uvijek na ‘Prohujalo s vihorom”. Kaže i da je često igrala u ljubavnim filmovima jer joj je, navodi, “život uvijek bio gorak”


“Prigovarali su mi šta će mi srceparajuće priče, odgovarala sam da su mi potrebne zato što mi je život dovoljno gorak i da zato hoću da uživam u sladunjavom filmu. U stvari, veoma sam romantična. Bila i ostala, a to dokazuje i moj život, jer sam imala samo duge ljubavi. I nije ih bilo mnogo, tek nekoliko. Sve su bile prave, duboke i divne. Sa svim svojim muškarcima ostajala sam u lijepim odnosima cijelog života. Prijateljskim, sa puno poštovanja. Nikad nije bilo neprijatnosti, loših stvari, da se ne podnosimo. Ne. Mi smo se rastajali prijateljski, dogovorom, ljudski. Nikad nisam mogla da mrzim čovjeka koga sam jednom voljela”
, rekla je Olivera.

“Život je sam po sebi toliko težak i komplikovan da smo svi željni odmora i lijepih stvari. Stvarno, agresiju ne želim da vidim nigdje, ni u stvarnosti, ni na ekranu. Volim ljubavne, romantične priče, nevine i naivne, ja sam još na filmu “Prohujalo sa vihorom”. Kad su takve emocije tako rijetke u životu, bar da sanjamo da su nekad postojale, da je bilo dana kad su ljudi jedni drugima bili braća, a ne vukovi. Sad su i gori od vukova. Prave hijene”, ističe umjetnica.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.