6.2.2018. 18:17
6
Djevojka Damira Džumhura pokazala grudi: Najljepša u Srbiji!
Dejana Živković, srpska manekenka koja je u vezi s bosanskim teniserom Damirom Džumhurom, iznenadila je pratitelje na Instagramu pokazavši gole grudi.

"Monday Fun Day", napisala je uz fotku koja je nastala u Kaliforniji, a na kojoj je grudi prekrila samo rukama. 

Manekenka koja je postala poznata kad su je zbog lošeg ponašanja izbacili iz Srpskog top modela i inače objavljuje golišave fotografije na Instagramu, no nitko nije očekivao da će otići toliko daleko.

Za svoje izdanje dobila je samo komplimente. "Najljepša u Srbiji", "predivna", "wow, mišići", samo su neke od reakcija.

U vezi s Džumhurom Dejana je nešto više od pola godine, a osvojila ga je "ljepotom i elegancijom" te "jedinstvenošću i stilom", piše Index hr.

(Alen Avdić)

6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.