6.2.2018. 21:15
0
Nakon tužbe, oglasila se Karleuša: Roditelji, imate pravo na izbor da tražite dokaz da vakcina nije štetna
Grupa od 270 građana iz Srbije na čelu sa doktorom Tomislavom Stevanovićem iz Zrenjanina i Vladimirom Cimermanom iz Beograda, podnijelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu krivičnu prijavu zbog izazivanja panike i nereda protiv 43 osobe koje su protiv vakcinacije djece.

Među njima je i pjevačica Jelena Karleuša koja je otkrila da je jedna od njene dvije ćerke imala velike probleme nakon primanja MMR vakcine.

“Kao neko ko je vakcinisao obje kćerke… jedna ćerka je imala velike probleme poslije vakcinacije MMR vakcinom i mene može da optuži za krivično djelo samo roditelj koji nije imao nikakvih problema. Ja kao roditelj koji je imao velikih problema apelujem na vas, na zdrav razum, da imate pravo na izbor kao u svim zapadnoevropskim zemljama. Vi imate pravo u ime svoje djece da tražite dokaz da vakcina nije štetna”, rekla je Jelena za Dnevnik TV Prva, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.