7.3.2018. 11:01
0
Marina Tucaković: Bolest ne shvatam tragično
Ako neko umije s riječima, onda je to tekstopisac Marina Tucaković. Njena nedavna izjava na Instagramu: „Moj. Tvoja. Svoji”, izazvala je lavinu komentara široke javnosti, koja je uz nju dok prolazi kroz težak period borbe za zdravlje.
Ali, nisu samo riječi njen glavni adut. Tu je i armija onih koji je vole i istinski se prema njoj postavljaju kao prijatelji.

A još jedna teška životna bitka učinila je da iznova spozna koliko je zapravo bogata. Njeno bogatstvo mjeri se ljudima koji je vole i nijednog trenutka je ne ostavljaju samu, što je i te kako važno u situaciji kada joj zdravstveni problem nameće gomilu dilema i nedoumica.

“Trenutno sam kod kuće jer rezultati još nisu gotovi, liječenje tek slijedi. Ako u ovome ima išta dobro, onda je to činjenica da sam vratila vjeru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uvjerena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji”, istakla je Marina, koja je riješila da se obrati javnosti poslije brojnih spekulacija na temu njenog zdravstvenog stanja, prenosi Glossy.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.