13.3.2018. 19:11
0
Napadnuta na ulici: Zorana Pavić o traumatičnom iskustvu
Nakon što je Anabela Atijas napadnuta u Beogradu i Jelena Kostov opljačkana u Švedskoj, pjevačica Zorana Pavić podijelila je sa javnošću svoje strašno iskustvo.
Naime, njoj je nepoznati mladić oteo tašnu:

“Stajala sam pored kola sa torbom i samo je odjednom dečko prišao i iz sve snage mi uzeo torbu. Ja sam od te siline čak i pala na kola i udarila se. Hvala Bogu, neka tri dečka su čula moje dozivanje i počela da trče za lopovom. Stigli su ga i vratili mi moje stvari”, počela je svoju priču pjevačica u “Ekskluzivu”.

“Ništa nisu htjeli od mene, ni da ih vodim na piće, ni da ih častim, baš su pošteni. Oni su mi stvarno spasili život u tom trenutku, uvijek ću im biti zahvalna”, rekla je Zorana, a zatim se, u svom maniru našalila:

“Mislim da bi lopov bio razočaran da mi je otvorio novčanik i vidio šta ima u njemu. Ipak sam ja pop pjevačica, a ne folk diva”.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.