15.3.2018. 18:31
0
Filmsku zvijezdu Burta Reynoldsa dotukla bolest, glumac neprepoznatljiv
Za njim su ludjele najljepše žene svijeta, glumio je u najvećim akcijama s kraja 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Od svega toga ostala je uspomena i nažalost samo blijeda slika nekadašnjeg šmekera Burta Reynoldsa.

On je uslikan na njujorškom aerodromu kako se sporo kreće uz pomoć štapa. Živu legendu filmske umjetnosti koja je na početku devete decenije života rijetko ko je prepoznao.

On duže vrijeme ima problema sa zdravljem koji su se odrazili i na njegovo kretanje, pa bez štapa ne ide nigdje, a i uz pomoć njega teško korača. Upravo zbog toga i ne voli da se pojavljuje u javnosti, pa je ovo rijetka prilika da ga je neko uslikao.

Postao je poznat kao fudbaler, ali je od te karijere odustao i posvetio se glumi. Sredinom sedamdesetih postao je i seks simbol zahvaljujući naslovnoj strani magazina na kojoj se našao. Redale su se uloge i priznanja, a 1998. se okitio "Zlatnim globusom" i bio je nominiran i za "Oskara", prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.