16.3.2018. 17:10
1
Marina Tucaković puštena na kućno liječenje, a evo šta kaže o zdravstvenoj situaciji
Odlazak srbijanskog tekstopisca Marine Tucaković na liječenje na Institut za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije potresao je tamošnju estradu, budući da je sa većinom poznatih pjevača u i te kako dobrim odnosima, jer je napisala neke od najboljih pjesama u njihovim karijerama.

Svi oni su joj javno pružili podršku, a Tucakovićeva, koja je puštena na kućno liječenje, dala je kratku izjavu za “Gloriju” o svom trenutnom zdravstvenom stanju…

“Nisam još dobro, ali ne razmišljam o tome. Ne opterećujem se, vidjet ćemo, pozitivna sam i dalje, naravno”, rekla je Marina pa potom dodala:

“Kolege su mi uputile veliku podršku, i to je uvijek dobrodošlo, jer kada vam neko želi dobro, to vam svakako ide u prilog. Što se tiče doktora i osoblja sa Instituta, imam izuzetno dobro iskustvo.”


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.