29.3.2018. 19:05
0
Šaban Šaulić priznao šta misli o nadimku
Šaban Šaulić je progovorio i o svom omiljenom mjestu – Krčedinu.

Naime, pjevač pored vile u kojoj živi sa suprugom Gordanom, ima i vikendicu u Krčedinu. Dok mnoge njegove kolege odlaze na egzotične destinacije, Šabanu je omiljeno ove mjesto kraj Dunava.

“Ja volim da pecam, ja sam sve vrijeme pored vode, moja kuća je 15-ak metara od Dunava, ja sam tamo svoj. Meni je najteža muka da dođem u Beograd. Ja volim da tamo pričam s ljudima, ja čak s njima pričam o muzici“, otkrio je pjevač, koji je je pričao i o svojim pjesmama.

“Mnogo sam ih napisao, mnogo hitova, sada je grijeh potcijeniti bilo koju, svaka je imala svoje mjesto. Žao bi mi bilo da neku izdvojim“, rekao je Šaban Šaulić.

On je otkrio i da li mu odgovara titula “kralj” koju su mu dodijelili fanovi i kolege.

“Nikako, vjerujte mi. Znam da su već i carevi i kraljevi pomrli prije nekoliko godina. Nikad nije bilo da stavim nos na plafon zbog te titule. To su kolege htjele da me prozovu, ali mi nije toliko drago. Ljepše mi je kada mi kažu da sam jedan od najboljih u svom poslu“, izjavio je pjevač, prenosi “Kurir“.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.