26.5.2018. 19:00
0
James Corden: Skoro sam upropastio kraljevsko vjenčanje
Britanski komičar i voditelj James Corden bio je jedan od gostiju na kraljevskom vjenčanju koje je, kako kaže, skoro upropastio u ključnom trenutku. Naime, Corden je u svojoj emisiji “The Late Late Show” ispričao da je vjenčanje Harryja i Meghan bilo predivno, ali da je za njega postojala i grozna strana svega.

– Najgore mi je bilo što je u crkvi svuda bilo cvijeća, i to najljepšeg cvijeća koje ste ikad vidjeli. Međutim, ja sam alergičan pa sam cijelo vrijeme morao kihati. I kada je biskup rekao: “Ako neko ima razlog zašto se ovo dvoje ljudi ne bi trebalo vjenčati…”, ja sam samo razmišljao: “Nemoj sad kihnuti”. Na kraju sam kihuno u sebi – ispričao je Corden svojoj publici.

On se u emisiji našalio  i na račun glumca Georgea Clooneyja, koji je zaštitno lice Nespresso aparata za kavu.

– Meghan i Harry, čestitam vam na novom Nespresso aparatu, sigurno ste to dobili za poklon od Clooneyja – rekao je Corden, prenosi Azra.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.