10.6.2018. 14:57
3
Karleuša i Duško kupuju Piksijevu vilu vrijednu više od dva miliona eura
Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić kaparisali su vilu Dragana Stojkovića Piksija, vrijednu dva miliona eura.

Kako "Srpski telegraf" ekskluzivno saznaje, nakon što je potpisao višemilionski ugovor s klubom iz Kine, čiji je Piksi trener, Duško je odriješio kesu kako bi kupio luksuznu kuću od fudbalskog asa.

- Odmah nakon što je potpisao ugovor na šest miliona, Jelena i Duško krenuli su u potragu za novim domom. Prilikom jedne porodične večere sa Stojkovićima, Jelena se požalila Snežani da traži adekvatan stambeni prostor i ona joj je ponudila jednu od njihovih kuća, budući da se već neko vrijeme razmišljaju da je prodaju. Odmah je pokazala slike i ostavila Karleušu bez daha. Sutradan su ona i Duško posjetili Stojkoviće da bi se dogovorili oko detalja, a Snežana ih je odvela do vile da je vide i uživo - govori dobro obaviješten izvor i dodaje: 

- Jelenu je fasciniralo to što je prostrana, urađena u baroknom stilu sa stilskim namještajem, što ima bazen, teretanu, koja im nedostaje u stanu. Najvažnije od svega joj je to što nema komšije, kao u ovoj zgradi, pa joj je pravo na privatnost zagarantirano - završava priču sagovornik, piše Telegraf.rs

U vili koja je u vlasništvu Stojkovića trenutno je katarska rezidencija i oni imaju ugovor s njima do 31. jula, nakon čega bi se folk diva s porodicom trebal da se useli. Inače, Jelenina buduća kuća na Dedinju ima pet spavaćih i tri gostinske sobe, četiri kupatila, kao i teretanu i saunu. U dvorištu kuće nalazi se veliki bazen, kao i objekti predviđeni za poslugu. 

Upućeni u trgovinu nekretninama tvrde da Piksijeva kuća vrijedi i više od dva miliona eura, i da spada u jednu od najluksuznijih u Srbiji, piše Telegraf.rs

(Alen Avdić)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.