23.6.2018. 13:55
0
Edo Maajka: Uloga roditelja me promijenila skroz
Slavni bh. reper i muzičar Edo Maajka nedavno je predstavio svoj novi album "Put u plus" koji je naišao na pozitivne reakcije širom regije.

Ovo je prvi album nakon pauze od šest godina.

"Prvi album nakon pauze. Postao sam roditelj, bilo je dosta turbulentno. Sada je sve sjelo na svoje i konačno je album vani", kazao je Edo Maajka za N1.

Da li vas je uloga roditelja promijenila?

"Mene je to promijenilo skroz, da ti neki energetski kanal jedan koji ti poremeti dosta u životu, ali je meni donijelo dosta toga novog. Ja sam inače porodičan čovjek", dodao je on.

Reakcije na album?

"Reakcije su nevjerovatne. Ljudi su dosta pohvalili album i jedva čekam da vidim kako će to završiti. Na albumu sam radio malo, kratko, brzo je završen i sve je na kraju ispalo dobro", piše N1.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.