28.6.2018. 16:25
0
Jelena Karleuša čestitala mužu hit pjesmom i nasmijala internet!
Ona je sada nasmijala svoje pratioce na društvenim mrežama, kada je svom suprugu čestitala 10 godina braka uz fotografiju sa vjenčanja.

Pjevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić vjenčali su se 28. juna 2008. godine, a o njihovom vjenčanju se mjesecima pričalo.

Karleuša godinama intrigira javnost, kako svojim provokativnim izdanjima, tako i iskazivanje msvog mišljenja “bez dlake na jeziku”.

Ona je sada nasmijala svoje pratioce na društvenim mrežama, kada je svom suprugu čestitala 10 godina braka uz fotografiju sa vjenčanja.

-Suprugu Dušku čestitam deset godina braka pejsmom “Kakvu ženu imam-bolje da je nemam!-napisala je ona.

Podsjetimo, njih dvoje imaju dvije kćerke Niku i Atinu, sa kojima pjevačica često objavljuje snimke i fotografije.



(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.