6.8.2018. 20:30
1
Ko su Bosanci uspješni ugostitelji u Dubrovniku
U Dubrovniku, sve češćoj top destinaciji mnogih slavnih ličnosti iz cijelog svijeta, sreću su našli i dobro se snašli i neki Bosanci i Hercegovci.

Među njima je naša uspješna manekenka Sarah Čerkez, čiji je suprug Armin Hadžić Denza prošle godine otvorio street Wok Bar "Snogu" i tako domaćem stanovništvu i turistima pružio zadovoljstvo uživanja u egzotičnim okusima azijskih specijaliteta, ali i u okusima tradicionalne bosanskohercegovačke kuhinje, među kojima su neizbježni sarajevski ćevapi, razne čorbe, sitni i hadžijski ćevap

Bračni par je zadovoljan svojim biznisom, a redovni gosti su im jedna od naših najuspješnijih manekenki Amra Silajdžić i njen suprug, bh. reprezentativac Edin Džeko, te bivši kapiten Zmajeva Emir Spahić, piše Coolstyle.

Alen Čelik, naše gore list, uspješni biznismen i suvlasnik pizzerije "Mamma Mia" koja se nalazi u dubrovačkom naselju Lapad, omiljeni je ugostitelj u ovom mondenskom turističkom gradu.

U njegovoj pizzeriji jedu se najbolje pizze u gradu, a česti gosti su mu hrvatski sportisti, ali i glumci i manekenke te druge poznate osobe iz kulturnog i javnog života.

Da se dobar glas daleko čuje potvrđuje i činjenica da i Sarajlije redovno ručaju i večeraju u pizzeriji "Mamma Mia".

Alen je imao čast nedavno ugostiti i hrvatske nogometne reprezentativce Nikolu Kalinića i Ivana Perišića te bh. fudbalera Edina Džeku, piše Coolstyle.

(Alen Avdić)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.