17.8.2018. 14:45
0
Angelina Jolie izgubila prvu bitku u borbi za djecu
Nakon što je optužila svog, uskoro bivšeg, supruga Brad Pitta da ne plaća alimentaciju, što je on negirao, Angelina Jolie našla se u novom problemu.

Uprkos tome što svim silama želi da se udalji djecu od njihovog oca, sudija je odlučio da glumica mora da mu dozvoli i češća viđanja.

Prema pisanjima nekih američkih medija, čini se da je i sudija, koji radi na slučaju starateljstva nad djecom dvoje slavnih glumaca, shvatio kako Jolie čini sve kako bi što više udaljila šestoro djece od njihovog oca.

Zato je odlučio da, prije nego što bude donijeta konačna odluka o starateljstvu, Angelina mora dopustiti Pitu da više viđa djecu, četiri sata svaki drugi dan kada idu u školu, kao i 12 sati svaki drugi dan kada nema škole, prenosi CDM.

Ovakva odluka za glumicu sigurno nije očekivana, a vjerovatno sve nade polaže na iduće suđenje koje je zakazano za 21. avgust.

Lejla Trle 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.