8.9.2018. 19:35
0
Pamela Anderson ostavila fudbalera
Pamela Anderson ostavila je fudbalera Adila Ramia, pišu strani tabloidi. Francuski fudbaler je zaprosio glumicu odmah nakon Svjetskog prvenstva, ali je ona odlučila da kaže “ne”, jer smatra da on ima preča posla nego da se oženi njom.

Glumica je prsten poklonila svom dvogodišnjem sinu Brendonu, kojeg Adil jako voli. Pameli se navodno srce slomilo nakon vikenda provedenog sa Adilovim sinovima bliznacima, koje je fudbaler dobio prije dvije godine u vezi sa Sidoni Bijemon.

“Jako je rastužilo što ih Adil ne viđa često, pa je odlučila da se skloni iz priče, kako bi on imao više vremena za djecu”, prenosi CDM.

Pamela ima dva sina iz braka sa rokerom Tomijem Lijem koji je uz mnogo svađa i psovki okončan 1998. godine. Kratko je bila u braku i sa muzičarem Kidom Rokom, a čak dva puta se udavala za producenta Rika Salomona.



Lejla Trle 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.