27.9.2018. 14:19
0
Nataša Bekvalac: Nikada više neću biti nečija supruga
Pop pjevačica Nataša Bekvalac, kaže da nema namjeru da više ikada staje na “ludi kamen”.

Nakon tri propala braka, od kojih se posljednji završio poridičnim nasiljem, lijepa Novosađanka o novim ljubavima ne želi da razmišlja.

“Sada uopšte ne razmišljam o tome, nemam nikakav plan, ni želju, niti o tako nečem sanjam. Majka sam dvije djevojčice koje sama vaspitavam i odgajam, a u muzici sam profesionalac. Oko te dvije uloge imam zaista mnogo posla. Vjerujem da Bog ima interesantne planove za moju budućnost i spremna sam za to,” otkrila je i dodala:

“Ono što sigurno znam jeste da nikada više neću biti ničija žena, zvanično”, rekla je Nataša za Story.

Dok traje njena borba sa još uvijek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem, Nataša se vraća na scenu i ističe da je odlučila da bude srećna.

“Pamtim jedno jutro, kada sam shvatila da je sreća stvar odluke, pa sam odlučila da budem srećna. Nisam imala ni vremena ni luksuza da se zatvaram. Pogledala sam svoja dva djeteta i shvatila da nemam vrijeme za tugu i samosažaljenje”.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.