6.10.2018. 11:33
1
Cristiano Ronaldo sumnja da ga Real Madrid i Florentino Perez žele "srušiti" zbog afere oko silovanja
Ovih dana sve brujo o Cristianu Ronaldu, fudbaleru Juventusa, nakon što je optužen da je silovao jednu djevojku u Las Vegasu 2009. godine.

Piše: Haris Ahbabović

Kathryn Mayorga je optužila Portugalca za brutalno silovanje koje se navodno desilo 2009. godine u hotelu u SAD-u. U javnosti se pojavila informacija da joj je Ronaldo za šutnju platio oko 375.000 dolara, ali da je ona danas odlučila da progovori o svemu.

La Repubblica, talijanski list, je napisala da je Ronaldo bijesan na Real Madrid, te da misli da ga Florentino Perez i društvo žele srušiti i osvetiti mu se zbog odlaska.

Mnogo se o tome pisalo još tokom dodjela nagrada za UEFA-inog najboljeg igrača, te za najboljeg igrača po izboru FIFA-e, kada Ronaldo nije dobio nijednu nagradu, a čak i njegov nevjerovatni gol makazicama protiv Juventusa nije izabran za gol godine, iako je daleko bio najljepši od svih ostalih.

Kako piše Repubblica, Ronaldo je navodno zamjerio Perezu i Realu jer nisu stali na njegovu stranu prije nekoliko godina zbog utaje poreza, a sada i zbog navodnog silovanja. 

Nezvanično, Ronaldo se povjerio prijateljima rekavši im da sumnja kako iza svega stoji predsjednik Madriđana, Florentino Perez.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.