14.10.2018. 16:40
7
Novi problemi za Amara Češljara: Nakon Merlina saradnju mu otakazala i grupa "Letu štuke"
Nakon što je jutros potvrđeno kako je Dino Merlin otkazao saradnju bubnjaru i perkusionisti Amaru Češljaru, to je danas uradio i sastav Letu štuke.

Amar Češljar je na društvenim mrežama prokomentirao članak kako bi na održane proteste u Mostaru protiv izbora Željka Komšića na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH “poslao tenk”.

Međutim, tu nije kraj problema za poznatog sarajevskog bubnjara. Amar Češljar danas je dobio otkaz i u sarajevskoj grupi „Letu štuke“ s kojom je radio nešto više od godinu dana, prenosi Express.

"Šokirani smo i zatečeni izjavom našeg bubnjara Amara Češljara i ovim putem se ograđujemo od nje. Također smo primorani otkazati mu saradnju zbog svega što u toj izjavi stoji. Govor mržnje nikad ni u primisli nije bio sadržaj naših pjesama već upravo suprotno. To znaju svi poštovatelji i ljubitelji naše muzike", navodi se u saopćenju grupe "Letu štuke".


(Lejla Trle) 

7
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.