14.10.2018. 22:15
0
Bivša ovisnica o drogama danas je najmlađa žena na Forbsovoj listi
Iako je “Forbs 400” ranije ovog mjeseca proglasio najmlađom ženom na listi najbogatijih Amerikanaca, život nije uvijek mazio bogatu nasljednicu Lynzi Snyder.

Ona ima 36 godina i bogatstvo vrijedno više od tri milijarde dolara. Razvodila se tri puta, izgubila oca koji se predozirao ljekovima 1999. godine, ali se i sama suočila sa zavisnošću, piše Daily mail.

Predsjednica uprave i jedina nasljednica lanca brze hrane “In-N-Out” krasi naslovnu stranu posebnog izdanja magazina “Forbs 400”, kojem se otvorila o svojoj mračnoj prošlosti, ali i otkrila kako svoj posao ne misli da širi na istočnu obalu SAD-a.

Linsy kaže kako ju je poduža lista grešaka sa muškarcima “prisilila” da bude jača žena kakvom se smatra danas.

Njen prvi brak trajao je tri godine, a udala se za momka iz srednje škole. Zatim se 2004. godine udala za Richarda Martineza, s kojim ima dvoje djece, ali njihov brak se završio 2011.

Do 2004. godine već je bila ovisna od alkohola i marihuane.

“Bila je to crna faza mog života. Do 22. godine već je praktično bilo gotovo”, rekla je ona za “Forbs”, prenosi CDM.



(Lejla Trle)

ForbsLista
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.