29.10.2018. 22:15
0
U pucnjavi ubijen američki reper Young Greatness
Reper Young Greatness, pravog imena Theodore Jones, danas je upucan u 35. godini života. Ubistvo se dogodilo ispred restorana "Waffle House" u Nju Orleansu, prenosi "The Rolling Stone". Još nisu poznati detalji ubistva niti ko je odgovaran, ali policija traga za osumnjičenima. Također, reperu je ukraden i auto.

Young Greatness je poznat po svom hitu "Moolah" iz 2015. koji broji preko 30 miliona pregleda na YouTubeu. Reper je potpisao ugovor s diskografskom kućom "Cash Money" pod vodstvom Briana Williamsa, poznatijeg pod imenom Birdman. 

- Prvi put kad sam ga čuo, znao sam da će biti velika zvijezda - rekao je Birdman za Young Greatnessa. 

Njegova smrt nastavlja niz ubijenih repera u 2018. U junu u Miamiju je ubijen XXXTentacion, pravog imena Dwayne Onfroy, u 21. godini života. Istog tog dana upucan je i Jimmy Wopo. 

Young Greatness je snimio još i pjesme "Yeah", "We Rollin", "Drugs and money" te mnoge druge, a na društvenoj mreži ga je pratilo više od sto hiljada fanova, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.