2.11.2018. 15:43
0
Darko Lazić na dijalizi: Ljekari potvrdili da mu otkazuju bubrezi
Darko Lazić, koji se deset dana nalazi u KBC-u Zemun pošto je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću kada je njegov automobil sletio s puta i prevrnuo se na krov, poslije operacije kada mu je odstranjena slezena, i dalje je na dijalizi.

- Darko je još na dijalizi. Nisam vidio još da nekome tako brzo počnu otkazivati bubrezi poslije nesreće. Otkazivanje bubrega je nešto što se i očekuje u takvim situacijama, ali ovako brzo još nisam vidio - rekao je jedan od ljekara u KBC-u Zemun.

Podsjetimo, pjevaču koji je zadobio više teških povreda 25. oktobra operacijom izvađena je slezena, čime su ljekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje. U narednom periodu čeka ga i operacija kuka, a sve zavisi od stanja u kojem će biti pjevač, prenosi Avaz.ba. 

Darkovi roditelji, kako piše Kurir.rs, i danas su rano prije podne stigli u KBC Zemun, gdje su se prvi put zadržali u zgradi više od pola sata. Potom su još neko vrijeme ulazili i izlazili iz bolnice. Budući da je sezona virusa, ljekari su veoma oprezni jer je zdravstveno stanje pjevača veoma osjetljivo. 




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.