7.11.2018. 9:17
0
Doktori odlučili: Darko Lazić danas ide na operaciju
Kako prenosi "Blic.rs", Lazić je jutros oko osam sati odveden u o salu, gdje će mu ljekari operirati kuk. Zbog komplikacija koje su se prije tri dana desile usljed unutrašnjeg krvarenja, kada su mu iz pluća izvađene dvije litre krvi, tačan datum operacije je do posljednjeg trenutka bio neizvjestan.

Porodica pjevača i njegov menadžer svakodnevno dolaze u KBC Zemun u posjetu. Na Odjeljenju intenzivne njege, gdje leži Darko, od jučer je zabranjen ulaz kroz vrata i do tog dijela bolnice može se doći samo liftom.

Darko Lazić doživio je saobraćajnu nesreću 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo automobilom i završio u livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kojeg je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom 150 kilometara na sat. Pjevač je tri sata poslije nesreće imao više od 1.39 promila alkohola u krvi.

Pjevač je zadobio teške tjelesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost, i to na mjestu gdje ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.