29.11.2018. 10:55
0
Depardie saslušan zbog prijave da je silovao glumicu
Francuski glumac Gerard Depardieu saslušan je u policijskoj stanici u sklopu istrage po tužbi jedne glumice da ju je silovao i seksualno zlostavljao, saopštili su policijski izvori, prenosi Beta.

Glumac je saslušan, ali mu nije određen pritvor, naveli su isti izvori potvrđujući raniju informaciju objavljenu na radiju RTL.

Glumica, čije ime nije saopšteno, ljetos je prijavila da je Depardieu (69) seksualno zlostavljao u njenom domu u Parizu početkom avgusta ove godine.

“Gerard Depardieu apsolutno poriče bilo kakav napad i silovanje”, izjavio je Frans presu njegov advokat Erve Temim i dodao se da je uvjeren da će se potvrditi nevinost njegovog klijenta.

Opužba protiv Depardieua jedna je u nizu takvih optužbi koje su pogodile filmsku industriju širom svijeta posebno nakon seksualnog skandala s američkim producentom Harvijem Vajnstajnom.


(Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.