29.11.2018. 15:20
0
Nataša Bekvalac: Kada popijem prijatelji mi uzmu telefon da ne napravim glupost
Pjevačicu Natašu Bekvalac proteklih godina pratili su skandali i brojne afere. Nakon posljednjeg razvoda i sukoba sa bivšim suprugom oko starateljstva nad kćerkom, Nataša je izjavila kako će ubuduće biti dosta opreznija kada je riječ o muškarcima.

Pjevačica je dodala kako nakon burnih posljednjih godina snagu nalazi u svojoj porodici i prijateljima, a dodala je da nakon napornih i iscrpljujućih nastupa, često voli da se uz čašicu žestokog pića opusti u društvu prijatelja.

No, kako nekada zna da pretjera u piću, Nataša kaže kako više ne koristi telefon u takvim situacijama, jer je u prošlosti baš pomoću telefona znala napraviti nepromišljene poteze.

-Prijatelji mi otimaju telefon kada popijem, tako da ne mogu da pozovem bivše. Naučili su me lekciju, pa ih sada više ne zovem, kako ne bih ostala bez telefona- izjavila je Nataša.
 
Nataša se nedavno prisjetila neprijatnog iskustva iz prošlosti kada je pretjerala u piću, nakon čega kaže da se opametila, i neka stvari više nikada neće ponovoti, prenosi Avaz.ba. 

-Napila sam se od vodke i od tog trenutka mi se gadi. Sada kada je vidim, odmah mi se povraća- rekla je pjevačica, dodavši kako sada umije da se iskontroliše kada se nađe u sličnim situacijama.

Nakon tri braka koja ima iza sebe, Nataša ne gubi nadu da će u budućnosti konačno naići na pravog muškarca sa kojim će zaista biti sretna.



(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.