6.12.2018. 13:08
1
Gabi Novak: Arsen je bio jedinstven, ne znam da li će se roditi opet takva ličnost
Gabi Novak je u intervjuu za novi Nedeljnik pričala o počecima svoje karijere pa i o jednom zajedničkom nastupu sa ikonom džeza Lujom Armstrongom. U razgovoru se podsjetila i svog životnog i umjetničkog partnera Arsena Dedića.

“Gledajte, Arsen je bio jedinstven. On ne samo da je bio veliki muzičar, pjesnik, intelektualac, već je na neki način znao da predvidi stvari koje će se desiti. Osjetio je da dolaze smutna vremena. Neke tekstove, koje je pisao prije trideset godina, mi sada proživljavamo u stvarnom životu. Bio je jedinstven i ne znam da li će se roditi opet takva svestrana ličnost.”

Ona je i istakla da nam nedostaju velikani koji su nas napustili ove godine poput Olivera Dragojevića za koga tvrdi da je bio najbolji pjevač na čitavom ovom prostoru. Istu tugu joj je izazvala i smrt glumice Milene Dravić, prenosi CDM.

“Kad je umrla Milena Dravić, meni su tri dana gorjele svijeće u stanu. Tako je bilo i za Olivera. Toliko sam za njima žalila. To su strašni gubici. Ali vjerujem da dolaze mladi i hrabri ljudi koji će ih naslijediti.”


(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.